Tuesday, 9 November, 2010

Ramblings

I miss writing in my own blog..
Last post was on April..sekarang dh November..
Lama x menulis..let just see how it goes from here..

In the middle of something..
Xboleh nk tulis pjg2..


.: azurerin is on the move :.

Friday, 23 April, 2010

My Dream Vacation

Rasa mcm semua org pun ada dream vacation..
Dulu2 awal dulu dream vacation nk pergi Disneyland..
alhamdulillah mimpi jadi kenyataan on 2004..
destination : tokyo,japan one of the itenary dan paling ditunggu2..of course Tokyo Disneyland..

Perasaan teruja nk pergi disneyland tak dpt nk gmbr..
naik trAin ke disneyland..kalau tak silap cermin train tu bentuk mickey mouse..

 (picture source : Google)

Sampai station Tokyo Disneyland..
ada satu pasport besar kepunyaan Mickey Mouse..

 (picture source : Google)

sadly..masa tu..takder digital kamera..gmbr pun tumpang kamera org lain..
agak terkilan kat situ sbb xbyk gmbr.

Abes cerita Disneyland..
dpt pulak jejak kaki ke kota London..
masyaAllah..masa first time nmpk Big Ben..
rasa mcm duduk dalam dunia fairy tale..

nampak pulak London Bridge, Tower of London..
lepas tu..sempat pulak tgk change of guards kt Buckingham Palace..
uish..sepjg ada kat London rasa mcm nk skipping all the way..
masa kat Buckingham Palace..
siap berangan boleh tgk Prince William..
mana laa tau kot2 dia tinjau balik tingkap ke..





sekarang..
dah ada target baru My Dream Vacation..
ke mana?
teringin nk pergi Rome..
tengok secara dekat monumen bersejarah kat Rome..
tengok Colliseum
 (picture source : Google)

sekarang dah zaman2 teknologi ni..
nak plan bercuti pun dah makin senang..
dengan adanya ini..


nak2..dah ada mastraveller.com ni..
semuanya di hujung jari jer..
one stop place for all your travel needs..
boleh share cerita pasal travel kita..
ada travel planner..nk upload gambar pun boleh..
so..apa lagi..register laa..

tertinggal episode 4-7 Project Alpha Blogger..
tgk aja kat sini..

Episod 4



Episod 5




Episod 6



Episod 7




Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com

Thursday, 22 April, 2010

You Love Books?

berita baik untuk penggemar buku dan novel..(ulat buku macam tak best bila sebut..)

tahu kedai buku Xcess?ala..kedai dekat Amcorp Mall tu..
tgh ada promotion sekarang kedai tu..

BookXcess World Book Day Stock Clearance

apa tu?

more info boleh klik sini..

promotion tak lama..
21 Apr - 25 April 2010 jer..

alahai..kedai kat Amcorp Mall lak tu..
weekend dah ada hal pulak..
bila nak gie ni??
buat tak senang duduk jer ni..

oh..for more sales info..
boleh tgk kat blog ni..
sangat sesuai utk shopaholics dan mereka yang sangat sukakan sales..
oh..nanti link aku letak kat blog ni..